چگونه چاکلت با نعناع و دارچین درست کنیم؟
[ad_1]
چگونه چاکلت با نعناع و دارچین درست کنیم؟
هات چاکلت یکی از نوشیدنی های خوش طعمی اســت که برای روزهای سرد زمستان بسیار مناسب اســت. این بار هات چاکلت را با روشی متفاوت و خوش طعم درست کنید.در شکلات داغ روزانه خود، با به کار بردن دارچین، برگ نعناع و وانیل تفاوت ایجاد کنید. این شکلات داغ ویژه را امتحان کنید!
مواد لازم برای هات چاکلت :
شیر 4 پیمانه
چوب دارچین 1 عدد
نعناع 6 شاخه
وانیل 3/4 قاشق چایخوری
شکلات 300 گرم
طرز تهیه هات چاکلت با نعنا و دارچین :
شیر را در ظرفی داغ کنید.در صورت تمایل چوب دارچین، برگ تازه نعناع و وانیل را به آن اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه در شیر بماند.سپس آن را از روی حرارت برداشته، در صافی بریزید و شیر را به ظرف بازگردانید.دوباره شیر را گرم کنید، شکلات را در آن ریخته و تا در شیر آب شود و کف کند، هم بزنید.
شکلات داغ را سریعا سرو کنید.در صورت تمایل برای سرو، بر روی آن مقداری خامه زده شده و ورقه های شکلاتی قرار دهید.عنا یا نعناع گیاهی اســت از تیره دو لپه ای های پیوسته گلبرگ كه سردسته تیره نعناعیان می باشد و جز سبزی های خوراكی اســت. از محل گره های ساقه، ریشه هایی خارج می شوند
كه ساقه جدید را درست می كنند. بنابراین اگر شما فقط یك ساقه نعناع در باغچه خود بكارید، به زودی تمام باغچه شما پر از نعناع می شود. به همین دلیل در فارسی به آن هزارپا می گویند.معنایی كه به عنوان سبزی خوردن مصرف می كنیم، با نعنایی كه به صورت خودرو در كوه می روید متفاوت اســت.
البته از نظر شكل ظاهری، بو، طعم و مزه تقریباً شبیه به هم هستند، ولی از نظر اثرات درمانی، نعنای كوهی قوی تر اســت.البته خوردن نعنایی كه پرورش داده می شود و به عنوان سبزی خوردن مورد استفاده قرار می گیرد، با غذای روزانه، مخصوصا ناهار توصیه می شود.در مواردی كه ناراحتی های معده وجود دارد، خوردن نعنای تازه نه تنها معده را ناراحت نمی كند، بلكه درمان كننده ی ناراحتی معده هم می باشد.
نعنای كوهی یا نعنای فِری، از نظر كاربرد و خواص از نعنای معمولی كه پروزش داده می شود، بسیار عالی تر، قوی تر و مؤثرتر اســت.این گیاه در دامنه ها و ارتفاعات متوسط رویش دارد. بو و عطر بسیار نافذی دارد و در كرم هایی كه برای پوست ساخته می شوند، مورد استفاده قرار می گیرد.این گیاه، گل های ریز و آبی رنگی دارد و قسمت های مورد استفاده این گیاه، گل، برگ و ساقه ی آن اســت.
تركیبات
نعنا دارای ماده ای به نام منتول اســت كه احساس خنكی در دهان ایجاد می كند. مقدار منتول در نعناع بسته به نوع آن از 35 تا 55 درصد تغییر می كند كه البته اگر نعناع دیر كنده شود، مقدار منتول آن تا حدود 30 درصد پایین می آید.
گردآوری: مجله ی اینترنتی دلگرم
[ad_2]
لینک منبع
بازنشر: مفیدستان
لینک منبع :چگونه چاکلت با نعناع و دارچین درست کنیم؟
برچسب ها: چگونه , چاکلت , نعناع , دارچین , درست کنیم؟ ,
[ بازدید : 244 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]